Donatie- of voorverkoopcampagne

Bij een donatie- of voorverkoopcampagne verkoopt de ondernemer een product of dienst. De investeerder legt vooraf in en ontvang later de beloning.

Als je een donatie- of voorverkoopcampagne wil starten helpen wij je graag persoonlijk in alle fases van het crowdfundingproces: van het bepalen van je doel, het opstellen van je verhaal, de financiële achtergrond tot de communicatiecampagne en de inzet van media. We nemen het plan met je door, adviseren hoe je de crowdfundingcampagne het beste kunt aanpakken en welke valkuilen er zijn. Je krijgt advies over de (on)mogelijkheden en we vertellen je al onze geheimen over het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne.

Vanaf het moment van ‘live’ gaan tot het einddoel is bereikt ondersteunen wij je bij het uitvoeren van het communicatieplan. We staan voor je klaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden via email, telefoon of gewoon in een persoonlijk gesprek. Uiteraard houden we na afloop van de crowdfundingcampagne graag contact met je.

Kosten donatie- of voorverkoopcampagne
De kosten van een donatie- of voorverkoopcampagne bestaan uit twee delen:

1. Kosten voor begeleiding Lovetofund
Als we besluiten om te gaan samenwerken betaal je aan de voorkant éénmalig € 250 aan Lovetofund. Vervolgens betaal je bij een succesvolle donatie- of voorverkoopcampagne aan Lovetofund een succesfee. Deze succesfee is gebaseerd op het opgehaalde bedrag. De opbouw ziet er dan als volgt uit:

  • tot € 25.000 bedraagt de succesfee € 750.
  • vanaf € 25.000 t/m € 50.000 bedraagt de succesfee € 1.500.
  • vanaf € 50.000 t/m € 75.000 bedraagt de succesfee € 2.500.
  • vanaf € 75.000 t/m € 100.000 bedraagt de succesfee € 3.500.
  • vanaf € 100.000 maken we graag een offerte op maat.

2. Kosten voor gebruik van het systeem CrowdAboutNow
Om gebruik te mogen maken van het systeem van CrowdAboutNow betaal je aan de voorkant éénmalig € 250 aan CrowdAboutNow. Bij een succesvolle donatie- of voorverkoopcampagne betaal je CrowdAboutNow vervolgens éénmalig 3% over het opgehaalde bedrag.

Overige kosten
Hou er rekening mee dat campagnevoeren meer kosten met zich meebrengt. Bijvoorbeeld de kosten voor een crowdfundingfilmpje, foto’s en eventueel flyers.

Interesse? Neem contact met ons op.