Start campagne

Wil je je onderneming uitbreiden, veranderen, vernieuwen of opstarten? Met crowdfunding zorg je voor financiering én vergroot je je zichtbaarheid en netwerk.

Crowdfunding is een goede manier om je plannen te realiseren, of je nu een startende of gevestigde ondernemer bent. Het gaat verder dan alleen financiering ophalen want je creëert direct publieke aandacht voor je onderneming. Zo kun je met een crowdfundingcampagne veel bekende en onbekende mensen bereiken, je plan aan de crowd toetsen en een grote groep investeerders betrokken maken.

Als je een crowdfundingcampagne wil starten helpen wij je graag persoonlijk in alle fases van het crowdfundingproces: van het bepalen van je doel, het opstellen van je verhaal, de financiële achtergrond tot de communicatiecampagne en de inzet van media. We nemen het plan met je door, adviseren hoe je de crowdfundingcampagne het beste kunt aanpakken en welke valkuilen er zijn. Je krijgt advies over de (on)mogelijkheden en we vertellen je al onze geheimen over het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne.

Vanaf het moment van ‘live’ gaan tot het einddoel is bereikt ondersteunen wij je bij het uitvoeren van het communicatieplan. We staan voor je klaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden via email, telefoon of gewoon in een persoonlijk gesprek. Uiteraard houden we na afloop van de crowdfundingcampagne graag contact met je.

Interesse? Neem contact met ons op.