Woodies ZwolleWoodies Zwolle

Muziek- en eetcafé Woodies is op 23 maart 2016 geopend aan de Melkmarkt 34 in Zwolle en dat is zeker niet onopgemerkt gebleven. Woodies is nu al voor velen een begrip in Zwolle en een steeds grotere groep gasten weet de weg naar Woodies te vinden.

Food, drinks & music zijn de belangrijkste peilers van Woodies aangevuld met leuke gasten, sfeervolle inrichting en medewerkers met passie en bevlogenheid. Woodies voelt als thuis komen en dagelijks komen de meest uiteenlopende gasten naar Woodies voor een koffie momentje, lunch, borrel of diner. Een overzichtelijke en betaalbare menukaart, meer dan 130 speciaal bieren en veel aandacht voor muziek.

Woodies Zwolle wordt gerund door Jan en Renate Bos. In het verleden hebben wij samen diverse horecazaken met succes opgezet. Onze jarenlange ervaring komt samen in Woodies Zwolle. Woodies is eigenlijk een afspiegeling van wat we samen belangrijk en gezellig vinden. Bij Woodies is iedereen welkom en gaat iedereen respectvol met elkaar om. Gezellig wat eten en drinken en even bijkletsen in een prachtige en sfeervolle omgeving. Dat er in Zwolle behoefte is aan Woodies is gebleken, want we hebben een super start gehad. Een leegstaand pand hebben we in 5 weken tijd volledig verbouwt en ingericht en en dat alles zonder lening, met alleen maar eigen middelen en vooral met heel veel passie en energie.


Crowdfunding

Na een jaar is Woodies al niet meer weg te denken uit Zwolle. We hebben het afgelopen jaar goed geluisterd naar onze gasten wat heeft geresulteerd in een aantal wensen. Wij willen deze crowdfundingcampagne o.a. gebruiken om het “mooiste” terras van Zwolle te realiseren. Afgelopen jaar hadden wij slechts nog budget voor metalen bistrostoeltjes en tafels, dit jaar moet het terras eruit knallen en met name het zitcomfort moet omhoog. Dit alles aangevuld met terrasschermen en vooral veel kleur. De gezelligheid en sfeer die Woodies binnen heeft, moet komend jaar ook buiten terug te vinden zijn. Daarnaast willen we de keuken upgraden, hierbij moet je o.a. denken aan extra apparatuur e.d., daarnaast willen we een speciaal bierhoek inrichten waar de ware bierliefhebbers echt aan hun trekken komen. Om dit alles te kunnen realiseren hebben we minimaal € 12.500 nodig. Dit alles willen wij graag samen met jullie doen! Door middel van deze crowdfundingcampagne willen wij onze gasten, maar ook mensen die nog niet bekend zijn met Woodies de kans geven om onze zaak te leren kennen en te investeren in Woodies.


Wat krijg je terug voor jouw investering?

In 3 jaar tijd wordt jouw investering terugbetaald tegen een rente van 4% per jaar. Het totale rendement van je investering is dus 12%. Investeer jij bijvoorbeeld € 1.000,- dan krijg je na 3 jaar € 1.120,- terug. Investeren kan al vanaf € 50. Als investeerder wordt je uiteraard uitgenodigd voor de feestelijke opening van het terras. Daarnaast zijn er afhankelijk van je investering leuke extra's zoals: gratis koffie en gebak, deelname aan een speciale bierproeverij en gratis lunch of diner.

Word jij ambassadeur van Woodies Zwolle?

Als je besluit in Woodies Zwolle te investeren, dan hopen wij dat je daarmee ook ambassadeur wordt van Woodies en dat je zoveel mogelijk familie, vrienden, kennissen en collega’s attent maakt op Woodies. Nog leuker vinden wij het om je persoonlijk te ontmoeten. Tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij het enige officiële Zwolse TOP 2000 café. Je kunt dan live bij ons op 7 grootbeeldschermen met een super geluid de uitzending volgen van de TOP 2000. Samen met vrienden en familie luisteren naar de beste hits en de leukste verhalen. Dat alles onder het genot van een hapje en een drankje en uiteraard zullen de oliebollen niet ontbreken.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog een aantal vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord en beantwoorden met plezier al jouw vragen. Stuur een e-mail met je vragen en je contactgegevens naar info@woodies-zwolle.nl.

Woodies, together we make a family!

Met vriendelijke groet,

Jan & Renate Bos

Woodies Zwolle

Melkmarkt 34

8011 MD Zwolle

Tel: 038-4582213

info@woodies-zwolle.nl

www.woodies-zwolle.nl

www.facebook.com/woodieszwolle€ 1000Renate Fokkens

€ 250Sebastiaan Verwoert

€ 500

De laatste loodjes mensen: trek deze harde werkers over de streep!

€ 100Henk van Dam

Woodies : de aanwinst van Zwolle

€ 100

€ 500Martin en Carolien Verdoorn

€ 100Laura Dillen

€ 50marcel Meulhof

€ 100

€ 1000Erik Bosch

Jonge ondernemers spannen zich tot het uiterste in... Ik ben ervan overtuigd dat het gaat lukken; succes!

€ 150

€ 500Marga Goederee

€ 250Anton Westerkamp

Geweldig mooi initiatief van jonge enthousiaste ondernemers! Ga er binnenkort een glaasje drinken met mijn partner!!

€ 1000Nicky Klingenberg

€ 500Gerard van Dooremolen

Een goede ondernemer met goede plannen en nog voldoende ambitie steun ik graag.

€ 250Martin Pullen

€ 100Max creative Bv

Goed plan!!!

€ 1000

Laten we toosten op het nieuwe terras.

€ 100P.J. Wilmink

Ik hoop dat dit het mooiste terras van Zwolle gaat worden succes

€ 50

€ 1000Leen Ripke

€ 50Frowijn video productions zzp

Succes gewenst. Goed idee!

€ 200John Korver

€ 250Jeroen van Doornik

Heel veel succes!

€ 50romy morsink

€ 250Gerard Jansen

€ 100NKC Afrekensystemen Boersma

€ 100

Succes!

€ 250Ineke Pieters

€ 50Fabienne Deidda

€ 50Wouter Zuiderbaan

€ 50Erwin Nyhoff

€ 500

€ 50Eva Lakerveld

€ 500Janette Fokkens

€ 50Renate Fokkens

€ 100Roy Klunder

€ 50Tineke Deidda

€ 50Tessa Van den Berg-Veldman

Kan niet wachten tot we op het vernieuwde terras kunnen zitten

€ 50Henrieck Van den Berg

succes met het terras

€ 500Robert Fetter

€ 50Nine van Vuren

€ 50Hans Plattel

€ 50Henriette Hultink

€ 50Femke Kampinga

€ 100Ciska Drenth

€ 250Evert Blaauw

€ 100

Top idee Jan en Renate. Weer een mooi idee van jullie, wordt vast een succes. Groeten, Elly en Rene

€ 100jan bos

€ 50Heidi Duineveld

Ik wil graag een bijdrage leveren aan het mooiste terras van Zwolle en verheug me nu al op de top 2000 bij Woodies!

€12.650(101%)

 • Minimaal€12.500Tot maximaal€17.500
Leencampagne
 • 50 Investeerders
 • Info12% totaalrendement
  4% nominaal jaarrendement
  3.85% effectief jaarrendement
 • Succesvol tot de campagne sluit.
  Looptijd van de lening: 36 maanden.

 • Beloningen
 • Investeringen
 • Doelgroepomschrijving
 • Social