LEVJEN

LEVJEN kookt gezond voor je gemak
In 2016 zijn we vanuit huis begonnen en na een mooie groei, is het tijd voor de volgende stap. In LEVJEN the store bieden we onze gasten LEVJEN als totaalbeleving.

Hoe LEVJEN begon...
Wij zijn Maarten & Susanne Holtkamp en we hebben een passie voor goed eten en alles wat daar mee te maken heeft. We houden van koken, uit eten gaan en nieuwe ingrediënten en gerechten ontdekken. We hebben jarenlang ervaring opgedaan bij verschillende restaurants, hotels en traiteurs.

De naam LEVJEN is een samenvoeging van de namen van onze dochters (Lexine en Vjenne). Zij vertegenwoordigen voor ons het moment dat wij opnieuw in contact kwamen met onze basis, onze sociale omgeving en daarmee het leven. Het belang van gezond, gevarieerd en dagvers eten werd ons extra duidelijk door onze dochters. Door hen werd ook de tijdsdruk en daarmee de stress rond etenstijd vergroot. We zochten naar een passende oplossing en konden deze niet vinden. Dat inspireerde ons ruim 2 jaar geleden tot het idee voor LEVJEN.


Gezond, gemak en duurzaam
Meer en meer mensen zijn op zoek naar een gezonde levensstijl, naar gemak en naar duurzaamheid. LEVJEN speelt op deze trends in door gezonde, gevarieerde en verse maaltijden te bereiden. Wij bezorgen de maaltijden met een bakfiets bij mensen in Zwolle en Hattem thuis. Daarnaast gebruiken wij eco-vriendelijke verpakkingen voor onze maaltijden.

We groeien uit ons jasje
In maart 2016 zijn we LEVJEN vanuit ons huis gestart. Jaarlijks verdubbelt onze omzet en ons klantenbestand groeit. Wij zijn klaar voor de volgende stap en openen LEVJEN the store. In the store bieden wij onze gasten LEVJEN als totaalbeleving en delen we onze visie op in verbinding zijn met jezelf, je naasten en je voeding.

In LEVJEN the store brengen we alles bij elkaar
In de winkel verkopen we onze maaltijden en favoriete houdbare food producten. In de lunchroom kun je terecht voor heerlijke broodjes, salades, soep en zoetigheden. We maken een binnentuin met zitjes waar je je terug kunt trekken en we hebben 3 meeting rooms voor vergaderen, flexwerken en gesprekken. Daarnaast houden we de website (www.levjen.nl) en blijven we de maaltijden ook bij mensen thuisbezorgen.


Wat we nodig hebben?
We hebben een prachtig pand gevonden voor LEVJEN the store. Het pand heeft veel karakter en past precies bij LEVJEN. Het pand is alleen helemaal leeg. Wij investeren zelf € 20.000,-. Daarnaast hopen we dat we met onze campagne € 10.000,- ophalen. Wij besteden dit geld aan:
 • keukenapparatuur
 • stellingen en toonbank voor in de winkel
 • stoelen, tafels en koffiemachine voor de lunchroom
 • planten en zitjes voor de binnentuin
 • attributen voor de meeting rooms
En als we meer ophalen dan € 10.000,- dan besteden we dat aan een wormenhotel. Onze maaltijdbakjes zijn biologisch afbreekbaar en gaan op een composthoop. Een wormenhotel zet afval om in compost. Wij laten dit graag zien in LEVJEN the store.

Word ambassadeur van LEVJEN!
Wij bieden een totaal rendement van 13% over 3 jaar. Wij lossen jaarlijks af en dit levert een rendement van 4,3% op jaarbasis. Naast het rendement bieden wij als blijk van waardering voor jullie betrokkenheid beloningen in de vorm van producten en belevingen.

Wij kiezen voor crowdfunding
Een beleving kun je niet alleen creëren, dat doe je samen. Daarom kiezen wij voor crowdfunding om onze ambitie te realiseren. Help je ons?

Volg ons op Facebook, Instagram of Twitter voor de laatste ontwikkelingen!

Heb je vragen? Neem contact met ons op via info@levjen.nl en wij beantwoorden je vragen zo snel mogelijk!
€ 1250Robbert-Jan & amanda Pierik

€ 350Birgitta van Kleef

€ 500

Succes!

€ 50Raymond Nootenboom

Mooi initiatief! Veel succes!

€ 500e.k. verhagen

€ 4000Marry Voorneveld-van Someren

€ 500H Kalk

Lekker eten voor een goede prijs;-) Wij zijn er blij mee. Succes!

€ 1000Hendrik Holtkamp

Al 2 jaar enthousiast over deze formule van gezond en makkelijk eten en wens het bedrijf veel succes met de uitb

€ 500Menno van der Woude

Mooi plan, succes!

€ 500Jacqueline Vellema

€ 1000Carla Van de laarschot

€ 150Judith Rook

Klinkt als een goed & leuk idee! Ik kom graag een keer kijken & proeven! Veel succes!

€ 1000Niels Doornbosch

Dit soort initiatieven moet je gewoon ondersteunen. Maak er wat moois van Suzanne en Maarten!

€ 1000Andre Visch

Veel succes met het waarmaken van je droom

€ 150Sandra Boon

Succes, toppers!

€ 50Heidi Duineveld

Geweldig dat jullie straks een eigen winkel hebben. Ik kom dan zeker een keer langs. Heel veel succes!

€12.500(125%)

 • Minimaal€10.000Tot maximaal€12.500
Leencampagne
 • 16 Investeerders
 • Info13% totaalrendement
  4,3% nominaal jaarrendement
  6.35% effectief jaarrendement
 • Succesvol tot de campagne sluit.
  Looptijd van de lening: 36 maanden.

 • Beloningen
 • Investeringen
 • Doelgroepomschrijving
 • Social