Over ons

Lovetofund is hét crowdfundingplatform voor ondernemers in de Zwolse regio. De regio bestaat uit 20 gemeenten: Dalfsen, Ommen, Hardenberg, Raalte, Olst-Wijhe, Hattem, Oldebroek, Heerde, Kampen, Dronten, Elburg, Noordoostpolder, Zwartewaterland, Steenwijkerland, Meppel, Staphorst, Westerveld, De Wolden, Urk en Zwolle.

Wij geloven in mooie projecten…

We brengen (startende) ondernemers en investeerders bij elkaar en ondersteunen ondernemers met het financieren van hun plannen. Zo vormen we een tegenwicht aan banken, die het ondernemers soms heel moeilijk kunnen maken, al hebben zij nog zo’n goed plan. We zien onze mooie regio graag nog meer groeien en willen dat goede plannen voor mooie projecten een eerlijke kans van slagen krijgen.

… en anderen ook

We geloven dat meer mensen zo denken en bereid zijn te investeren in andermans plannen. Niet alleen omdat zij hiermee een stuk rendement behalen, maar vooral omdat ze betrokken zijn bij de regio Zwolle en het leuk vinden om ambassadeur te zijn van een project of product. Want wat zou jij doen? Zou je een standaard biertje drinken in dat grand café of zou je je vrienden meenemen naar dat lokale kroegje waar ze (dankzij jouw investering) een eigen biertje hebben gebrouwen. Dat laatste toch? Crowdfunding is daarom ook vooral leuk om te doen!

Waarom crowdfunden via Lovetofund?

Crowdfunding is vooral een lokale aangelegenheid. We kijken naast de financiering per onderneming en plan hoe je het meeste uit je campagne kunt halen. Dit betekent naast het invullen van de financieringsbehoefte, crowdfunding gebruiken om potentiële klanten aan je te binden. Daarnaast kun je je investeerders vragen om hun kennis ter beschikking te stellen om jouw onderneming verder te helpen. Door onze zorgvuldige aanpak begin je een campagne nooit onvoorbereid.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Naast een crowdfundingplatform is Lovetofund ook een sociaal platform, waar mensen elkaar helpen. Dit doen we met lokale partners die (startende) ondernemers met raad en daad bij kunnen staan. Lovetofund past perfect in de huidige tijd van social media en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit alles vanuit een sterk sociaal, lokaal en betrokken karakter.

Onze missie?

Het is onze missie om het voor iedereen in de Zwolse regio mogelijk te maken om zelf te bepalen welke plannen een kans verdienen én (startende) ondernemers in de Zwolse regio te ondersteunen bij het betrekken van hun waardevolle netwerk en het verwezenlijken van hun plannen. Omdat het veel leuker én slimmer is om veel mensen te betrekken bij je plannen. Financieren doe je samen!

En trouwens, dit zijn wij:

John (links) en Rudy (rechts)