Wat is crowdfunding?

Crowdfunding is het samen met anderen realiseren van een plan. Ondernemers die op zoek zijn naar financiering, betrokkenheid en/of marketing, kunnen gebruik maken van crowdfunding. Door hun eigen netwerk te activeren kunnen zij hun bedrijf starten of uitbreiden.

Hoe werkt crowdfunding?
Bij crowdfunding legt een ondernemer zijn plannen voor aan de crowd. Als zij enthousiast zijn, zullen zij investeren. Wanneer het bedrag dat de ondernemer nodig heeft wordt behaald, kan het plan uitgevoerd worden. Om succesvol te zijn met crowdfunden moet de ondernemer actief campagnevoeren.

Crowdfunding starten bij Lovetofund
Of je nou startende of gevestigde ondernemer bent, crowdfunding kan je helpen verder te komen met je plan. Niet alleen haal je financiering op, maar je creëert ook betrokkenheid en ambassadeurs. Om succesvol te crowdfunden moet je je plan helder hebben en op alle mogelijke manieren gaan verspreiden. Wij kunnen je daarbij helpen. 

Waarom crowdfunding starten bij Lovetofund?
- We helpen je het meeste uit je crowdfunding campagne te halen. Dus niet alleen geld, maar ook potentiële klanten en naamsbekendheid.
- Je krijgt persoonlijke crowdfunding begeleiding.
- We hebben een achterban van gecrowdfunde ondernemers die altijd bereid zijn mee te denken.
- We hebben gedegen kennis in huis over alles wat bij crowdfunding komt kijken (financiën, ICT, marketing, etc.).

Investeren in crowdfunding
Investeren kan op veel manieren: je kunt geld inleggen, maar ook het plan bij anderen promoten, meedenken en - bouwen. Investeren loont, want zo zorg je ervoor dat een plan waar jij achterstaat gerealiseerd wordt. Maar vaak krijg je ook andere rewards: een product, dienst of rendement op je inleg.