Crowdfunding

Wil je je onderneming uitbreiden, veranderen, vernieuwen of opstarten? Met crowdfunding zorg je voor financiering én vergroot je je zichtbaarheid en netwerk.

Crowdfunding is een goede manier om je plannen te realiseren, of je nu een startende of gevestigde ondernemer bent. Bij ons is crowdfunding meer dan financiering: we kijken naast de financiering per onderneming en plan hoe de ondernemer het meeste uit zijn campagne kan halen. Dit betekent naast het invullen van de financieringsbehoefte, betrokkenheid creëren en crowdfunding gebruiken om (potentiële) klanten, ambassadeurs en/of leveranciers aan de onderneming te binden. Door onze zorgvuldige aanpak begin je een campagne nooit onvoorbereid. Crowdfunding past perfect in de huidige tijd van social media en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit alles vanuit een sterk sociaal, lokaal en betrokken karakter.  

Als je een crowdfundingcampagne wil starten helpen wij je graag persoonlijk in alle fases van het crowdfundingproces: van het bepalen van je doel, het opstellen van je verhaal, de financiële achtergrond tot de communicatiecampagne en de inzet van media. We nemen het plan met je door, adviseren hoe je de crowdfundingcampagne het beste kunt aanpakken en welke valkuilen er zijn. Je krijgt advies over de (on)mogelijkheden en we vertellen je al onze geheimen over het opzetten van een succesvolle crowdfundingcampagne.

Vanaf het moment van ‘live’ gaan tot het einddoel is bereikt ondersteunen wij je bij het uitvoeren van het communicatieplan. We staan voor je klaar om je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden via email, telefoon of gewoon in een persoonlijk gesprek. Uiteraard houden we na afloop van de crowdfundingcampagne graag contact met je.

Interesse? Neem contact met ons op.